Csatlakozz támogatóként

Támogatóknak

Köszönettel veszünk mindenfajta támogatást, hiszen ez az egyik legfontosabb forrása a segítségnyújtásnak.

Milyen módon támogathatja munkánkat?

• Rendszeres vagy egyszeri pénzbeli adománnyal bankszámlára átutalással, vagy a facebook oldalunkra kihelyezett tárgyi eszközök megvásárlásával.
  • Rendezvényeinken, eseményeinken való részvételnél készpénzes, perselybe való adományozással.
  • Tárgyi eszközökkel. Szívesen fogadunk tárolási kapacitásunk és felmerülő igények függvényében háztartási eszközöket, bútorokat, ruhaneműt stb.
  • Tartós élelmiszerrel.
  • Szellemi javakkal, jogi tanácsadással.
  • Ha úgy érzi, bármilyen munkával hozzá tud járulni az alapítvány működéséhez, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeken.
  • Ingatlan, földterület, nagyobb vagyontárgyak adományozásával. Első körös projectjeink között szerepel egy átmeneti otthon kialakítása, családoknak, gyermeküket egyedül nevelő szülőknek. Valamint raktárhelyiséget is keresünk a tárgyi eszközök tárolására. Ehhez keresünk telket, ingatlant. A szállításokhoz autót.

Mi kínálunk cserébe?

Támogatását nagyra értékeljük! Kiemelt támogatóinkat megajándékozzuk egy jelképes ajándékkal és cége nevét, logóját hozzájárulásával megjelentetjük oldalainkon. Tájékoztatjuk eredményeinkről, részt vehet térítésmentesen rendezvényeinken.

Adománygyűjtő számlaszámunk:

16200106-11674618 Magnet Bank

IBAN HU45 1620 0106 1167 4618 0000 0000

SWIFT HBWEHUHB

Közleménybe beírandó: adomány

Adószámunk: 19306438-1-42

Fontos! Kezdő alapítványként nem vagyunk közhasznú szervezet, így nem áll módunkban az adomány után, kedvezményre jogosító igazolást kiállítani.

Egyéb adományok felajánlásával kapcsolatos információs telefonszám:

További szép napot kíván az Áthidaló Alapítvány csapata!