Segítsünk Noelnek!

Segítsünk Noelnek!🙏❤️
Az egyik legnehezebb élethelyzet, ha gyerekünk tartósan súlyos beteg! Sokszor még az is nehezíti a szülő helyzetét, hogy munkát sem tud így vállalni, mert a gyermek ellátása állandó 24 órás feladat. Ebben a helyzetben lévő családnak szeretnénk most segíteni.
Már biztos többen ismerik Noel történetét, hiszen az emberek összefogásának köszönhetően sikerült őt Németországba kijuttatni és megfelelő kezelésekhez juttatni.❤️
Most viszont a továbbiakban rehabilitációra van Noelnek szüksége ami 955 500 ft-ba kerül és a Szent Vincent Rehabilitációs központban végeznék el.
Viszont az ehhez szükséges anyagi fedezet hiánya miatt, meg kellett szakítani a folyamatot ezért a kezeléseket szüneteltetik, pedig a kisfiúnak ez lehet a megoldás egy teljesebb értékű élethez. Ebben kérjük a segítségüket! Egy közös összefogásra van ismét szükségük! 🙏
Ha valaki nem ismeri Noel történetét ebben az anyuka által írt rövid történetben megismerhetjük:
Noel egészséges kisbabaként született, szépen fejlődött, mígnem 14 hónapos korában elkezdett hányni. Vírusfertőzésre gyanakodtak az orvosok, de nem javult az állapota, egyre rosszabbul lett. Agyhártya gyulladással diagnosztizálták és még az éjszaka mentővel átszállítottak minket Szegedre. Másnap kiderült a lesújtó diagnózis: rosszindulatú agydaganat.
Még aznap egy életmentő műtétet hajtottak végre rajta, majd a következő nap megtörtént a
daganat eltávolítása.3 hetet töltöttünk kórházban, az onkoteam szerint a kemoterápia hatástalan, a sugárkezeléshez kicsi, így vártuk a csodát, hogy soha nem fog a daganat kiújulni. Sajnos nem így lett. Egy év múlva az MR vizsgálat kimutatta a recidivát. Ráadásul kettőt is, amelyikből az egyik műthetetlen volt. Azonnal megkezdődött a kemoterápiás kezelése. Közben kerestük a lehetséges gyógymódokat, így találtunk rá Németországban a protonterápiára. Sok-sok jószívű ember segítségével (pénzgyűjtés, jótékonysági futóverseny, kamionos felvonulás, jótékonysági koncert)
kijutottunk Heidelbergbe. Előtte 4 műtéten esett át Noel, varratokkal
mentünk ki Németországba. 3 hónapot töltöttünk kinn, addig tartott a proton kezelés.
Miután hazajöttünk, folytatódott a kemo 8 hónapig még. Majd jött egy viszonylag jó időszak, mígnem tavaly áprilisban ismét rosszul lett.
Azonnal megműtötték, melyet még több műtét követett , mígnem leállt a légzése. 27 napot töltöttünk az intenzíven, közben kétszer majdnem elveszítettük. Egy hónap alatt 9 műtéten esett át. Összesen 2 hónap kórházi kezelés után, Noel átkerült a Bethesdába rehabilitációra.
Mindent újra kellett tanulnia. Szeptemberben elkezdte az óvodát, de mivel egyensúlyzavarral
küzd jelenleg is, így én is Vele járok oviba. Folyamatosan járunk fejlesztésre. Szeretnénk, ha
idővel képes lenne az önálló életre, végre Ő is úgy élhetne, mint a Vele egykorú társai.
Nagyon megérdemelné.
Előre is köszönöm a segítséget!
Segítsen, hogy segíthessünk nekik!
Adományos számlaszámunk: 16200106-11674618 (Magnet bank)
Iban szám : HU45 1620 0106 1167 4618 0000 0000
Swift kód: HBWEHUHB
kérjük a közleménybe feltétlenül írja be, hogy adomány Noel részére.
Köszönjük!
Áthidaló Alapítvány csapata!