Idős emberek megsegítése!

Fogjunk össze, segítsünk közösen magukra maradt, idős embertársainknak!

Az Áthidaló Alapítvány szívügye minden olyan embertársunk aki a szűkség idején magára maradt és nincs aki segítő kezet nyújtson felé. Ilyen fontos helyen áll az idős emberek megsegítése, támogatása. Tudjuk milyen nehéz kiszolgáltatott helyzetbe kerülni és tisztába vagyunk vele, hogy bizony jó eséllyel mi is megöregszünk és méltóságteljesen, tisztelettel övezve szeretnénk megélni majd azt a korszakot, a magány és kirekesztettség érzése nélkül.

Ezért döntöttünk úgy, hogy önkéntesek bevonásával együtt segítjük idős embertársainkat a bevásárlásban, takarításban, orvoshoz való eljutásban, ügyeik elintézésében vagy csak magányuk enyhítésében azzal, hogy felhívjuk vagy meglátogatjuk őket és beszélgetünk velük.

Azon idős embereket segítjük munkánkkal, akik az alacsony nyugdíjuk miatt nem megfelelő életkörülmények között élnek, és amennyiben ezt mi észleljük vagy eljut hozzánk az információ megteszünk minden lehetséges lépést, hogy ez megfelelő irányba változni tudjon. Élelmiszer adománnyal, tűzifa beszerzéssel, akár a megfelelő szociális intézmény bevonásával.

Ha ebben kívánja segíteni munkánkat, akár rendszeres vagy egyszeri támogatással az alábbi számla számon teheti meg:

Magnet bank 16200106-11674618

közleménybe kérjük írja be:   Adomány

Köszönettel Áthidaló Alapítvány csapata!

*Az erre vonatkozó gdpr szabályzatot a “Rólunk” menüpont alatt az adatvédelemnél találja!