Mikulás és karácsony ajándék gyűjtés

„Aki elég őrült ahhoz, hogy elhiggye, hogy meg tudja változtatni a világot, az meg is teszi”
(Steve Jobs)
Ünnepi összefogás a gyermekekért, avagy adományozásra fel!
Kedves Olvasónk!
Hogy mit is szeretnénk? Szeretnénk a nehézsorsú gyermekek ünnepét széppé tenni! Idén ezeknek a gyerekeknek a Boldog Mikulás és Karácsonyáért is dolgozunk és gyűjtünk!
Olyan emberekkel, szülőkkel, cégekkel szeretnénk kapcsolatba lépni, akik szívesen részt vennének a gyermekek a megajándékozásában.
A Mikulás zsákjába és a Karácsonyfa alá hibátlan állapotú, de leginkább új játékokat, mesekönyveket és édességeket szeretnénk elhelyezni, melyekkel örömet szerezhetünk. Kreativitásod az ajándékválasztás tekintetében szabadon szárnyalhat, hiszen a megajándékozásra váró korosztály igen tág. Egészen kicsik és nagy kamaszok is várják az ajándékokat.
Bízunk benne, hogy minél több adakozni vágyóhoz eljut a kezdeményezésünk!
Ha szívesen csatlakoznál az adományozáshoz és ezt egyénileg tennéd, akkor az ajándékodat – akár cipős dobozba is, becsomagolva készen, ráírva kinek szántad – személyesen leadhatod vagy postai úton elküldhetett az alábbi címekre:
-1182 Budapest, Üllői út 519. Colibri papírbolt
– 2049 Diósd, Tengelic utca 5.
– 2030 Érd, Kárpitos utca 63.
Ha cégeden keresztül vagy munkavállalóiddal együtt szeretnél részt venni a hátrányos helyzetű gyermekek megajándékozásában, akkor kérlek, írj a poszt alá vagy az alábbi email címre, illetve az alábbi telefonszámon keress minket, hogy fel tudjuk venni veled a kapcsolatot!
info@athidaloalapitvany.hu
Tel.: 06 30 893 9879
Gyertek, csatlakozzatok! Legyünk elég „őrültek”, változtassuk meg és tegyük szebbé a gyerekek világát!

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük