Karácsonyi ajándékgyűjtés eredménye

Mindenkinek nagyon köszönjük, hogy segített elérni azt, amiről még mi sem gondoltuk, hogy lehetséges! 

 

Összesen 224 ajándékot készítettünk és juttatunk el a rászoruló családoknak! 

Sikerült megvalósítani a mottónkat, együtt falak helyett hidakat építhettünk fel és némelyik tényleg felért egy-egy csodával!

Az első csoda a Kartonbox által felajánlott 250 db. doboz volt, ami megoldotta a csomagolási kérdésünket! Köszönjük!

Következtek a mindennapi csodák a felajánló emberek és cégek segítsége által, rengeteg ajándékhoz jutottunk!!! Köszönjük! 

Amikor azt gondoltuk, hogy nem tudunk mégsem mindenkinek segíteni, akinek szerettünk volna csomagot készíteni mert még hiányoztak a bele való ajándékok, jött egy ötlet és megkerestük a Máltai szeretetszolgálatot, hogy segítsenek nekünk. Rajtuk keresztül még 34 csomaghoz jutottunk hozzá, még 34 gyermek ajándéka megoldódott! Köszönjük!!! 

Végül az utolsó pár napban is érkeztek adományok részetekről, minden erőnkkel azon voltunk, hogy be tudjuk őket csomagolni a vasárnapi, hétfő, kedd, szerdai kiszállításokhoz!

Ehhez viszont szükségünk volt valakire, akik kicsit besegítenek nekünk a távolabbi címekre való kiszállításban, mert már nem bírtuk egyedül. És akkor megérkezett az utolsó segítség is, és létrehozta azt a bizonyos hidat, amin az utolsó 32 ajándékcsomag is útnak indult. Köszönjük a DPD-nek a segítséget!!!

De volt, amikor elgondolkoztunk, hogy hol is lenne a legjobb helyen egy PS2-es konzol és TV akkor jött az ötlet, hogy egy gyermekotthonban, és igen, azóta már el is juttattuk és nagyon reméljük, hogy a fiúk és a lányok nagyon fogják élvezni ezt a karácsonyt! És amikor erre gondolok akkor tudom, hogy ez egy igazi önzetlen karácsony!

Még a mai nap is folyamatban van az ajándékok eljuttatása a gyerekeknek, családoknak.

Szeretnénk külön köszönetet mondani azoknak, akik adományaikkal nagyon sok gyereket tettek boldoggá, illetve segítettek nekünk mindent megvalósítani! Még a tegnapi nap folyamán is kaptunk pénzbeli támogatást is a MetLife együtt Egyért támogatói partnerünktől, amit ezúton is köszönünk! Vannak még tervek a következő évre is bőven így mindennek megvan, meglesz a helye és együtt még többet tehetünk!

Az önzetlen karácsonyi összefogásban külön köszönet legfőbb segítőinknek:

LED vonal

Uptown nyelviskola

DPD

Colibri papír

Máltai szeretetszolgálat

Suzuki webshop

Kartonbox

MetLife Együtt Egyért 

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük