Események

2021.09.10. péntek 17:30
Megnyitó öröm tánc a Margitszigeten

Gyere és táncolj velünk a rászorulókért!

Előre láthatólag 2021.09.10-én 18 órától tartjuk első nyilvános bemutatkozó eseményünket a Margitszigeten! A pontos helyszín miatt köves minket a Facebook oldalunkon, az időpont előtt 1 héttel kitesszük!

Mire számíthatsz, ha csatlakozol hozzánk:

• egy vidám csapatra.
  • 17:30-tól gyülekezzünk, utána beszélgetés kötetlen formában, itt felteheted a kérdéseidet, ami megfogalmazódott benned Alapítványunkkal kapcsolatban.
  • 18 órától szabad tánc Török Edinával!
  • 19:30- 20:30-ig ismét beszélgetés, levezetés

A programhoz bármikor csatlakozhatsz, kötetlen, ha van kedved táncolsz, ha nincs akkor csak nézelődsz, zenét hallgathatsz.

Az esemény egész időtartalma alatt az asztalnál ki lesz téve az adomány gyűjtő doboz arra az esetre, ha úgy érzed majd, hogy szívesen támogatnád munkánkat. 🙂

Jelen eseményből befolyt összeget azon családok és idős emberek megsegítésére költjük, akiknek a megélhetésük, lakhatásuk került veszélybe a vírushelyzet miatt!

Edina ezt küldte nekünk a táncról előzetes kedvcsinálónak:

Szabad Tánc Nincsenek kötött lépések, nincs koreográfia. Felejtsd el, amit táncról eddig gondoltál. Csukd be a szemed és figyeld a zenét, add át magad a zenének, ne foglalkozz a ritmussal, engedd, hogy megmozdítson a zene. Nagyon jó stresszoldás és feszültséglevezetés, oldhatja az érzelmi blokkokat. Merj bátran kimozdulni a komfortzónádból. Próbálj ki olyat lépéseket, mozdulatokat, amit eddig még nem. Semmi nem ciki, bárhogy mozdulhatsz!

További szép napot kíván az Áthidaló Alapítvány csapata!