Csapatunk

A csapat

Zsolt

Alapító

DSC_0346p1_square

Feleségem mondta, hogy kell egy férfi is az alapítványba, így lettem én alapító.

Ági

Kuratóriumi elnök, alapító

DSC_0422p1_square

Messziről jöttem, nagyon mélyről. Volt mikor örültem volna egy támogató kéznek és volt,
amikor lenyúlt értem egy segítő kéz. Tudom milyen az, amikor úgy érzed magad, hogy nincs
remény, és feladni készülsz. De mégsem adtam fel. Kerestem az utat magamhoz és
megtaláltam. Bár még mindig az úton járok, hisz messze még a cél, de most fordult az életem,
lehetőséget adott a sors, hogy én is a segítő kéz lehessek. Valójában egész eddigi életemben
segítettem ilyen olyan formában, mikor mire volt szükség, most férjemmel nagyobb fába
vágtuk a fejszénk, megálmodtuk az Alapítványt. Hiszen tudom milyen öröm adni, és nem
feledem honnan jöttem ezért másoknak is lehetőséget biztosítunk az adás, segítés örömének
a megtapasztalására. Az alapítvány egy nagyobb teret biztosít, hogy jobbak, emberibbek
lehessünk a nehéz időkben is, mi ezt szeretnénk nektek adni. Kérlek, ha te sem felejtetted el
honnan jöttél, és tisztában vagy vele, az élet bármikor téged is próbára tehet, légy reménye,
segítő keze másoknak rajtunk keresztül!

Melinda

Kuratóriumi tag

received_247169457076685_2_square

„Az ember élete olyan, mint a patak. Néha megzavarodik, és törve-zúzva kiárad, de mindig visszatér a mederbe.”
/Fekete István/
Az Áthidaló Alapítvány szívügyem, mert magam is voltam már kilátástalan helyzetben. Tudom mennyit jelent bármilyen támogatás, amíg valaki újra képessé válik rá, hogy saját maga rendezze helyzetét. Van, mikor legjobb szándékunk ellenére sem tudjuk egyedül megoldani a problémánkat. Van, mikor a szeretteinkért való aggódás már minden hitünket elvette. Hiszek benne, hogy rossz idők után mindig jó idők következnek. Tapasztaltam, hogy mindenkiben ott az erő, talpra állni ha érzi, hogy az ő élete is fontos és számít a többieknek. Nincs magára hagyva.

Zsuzsi

Kuratóriumi tag

rbt

A legnagyszerűbb ajándék, amit az embereknek adhatsz az, hogy megerősíted őket, hogy VÁLASSZANAK – még akkor is, ha a választásuk végül nem jól alakul. Mert azután már életük végéig rendelkezni fognak a választásuk ajándékával.
–Dr. Dain Heer

Úgy gondolom, hogy nem tehetetlenül sodródunk csak át az életünkön, nagy mértékben rajtunk is múlik, hogy hogyan éljük meg a sorsunkat. Azt is gondolom, hogy segíteni sok bajon lehet, másképp megélni pedig szinte mindent, legyenek a körülmények kedvezőek vagy sem, választás szinte mindig van.

Izgalmasnak tartom az embereket, közel 30 éve igyekszem megismerni az emberi testet-lelket, az ezeket érő hatásokat, a stressz-oldás lehetőségeit. Szeretném hinni, hogy nincs olyan élethelyzet, ahonnan ne lehetne felemelkedni, átalakulni, és végül egy könnyedebb, örömtelibb sorsot választani. Ezért csatlakoztam az alapítványhoz. Szeretném a hozzánk fordulóknak megmutatni, hogy mindig van választás, és van lehetőség a bőséghez csatlakozni.
Hálás vagyok a sorsnak, az életem során már sokszor megmutatkozott, hogy az univerzum végtelen lehetőségek tárháza, hogy nem vagyunk egyedül, hogy segítségre, vezetésre számíthatunk. Ezeket a tapasztalásokat kívánom minden hozzánk fordulónak.

Ildi

Kuratóriumi tag

40-es éveim elején járó segítő szándékú embernek tartom magam, melyet igazol a munkáim során megélt összes szerep. Magánéletemben is valahogy mindig azok mellé keveredtem egy idegen társaságban, akik épp egy olyan problémával küzdöttek, mely megoldásához szükség volt egy segítő kézre, fülre, nézőpontra, esetleg némi anyagi, vagy épp anyai támogatásra.
Célom, hogy egyre többen legyünk azok, akik szeretnének változtatni az életükön, magasabb szintre emelni azt, mert él még bennük a remény egy biztonságosabb és szeretettel telibb életre, s ezért készek tenni is.
Hiszem, hogy azoknak fog jobb irányba változni az élete minden szinten, akik kellő bátorsággal és nyitottsággal állnak a változás előtt, mert ahhoz, hogy jobban érezzük magunkat, le kell tennünk a terheinket. És az nem mindig egyszerű.
Úgy gondolom, hogy fizikai valóságunk, vagyis a mindennapjaink azzal arányosan fog változni, ahogyan a mi lelkünk is gyógyul.
És akkor elkezdenek megnyílni a kapuk, s végre be tudnak áramolni rajta a lehetőségek. Például pont egy olyan ügyintézőhöz kerülök a bonyolult problémámmal, amire ő pont tudja a megoldást és még segít is benne. És ezeknek a lehetőségeknek a száma: végtelen…

Dió

Önkéntes

Vau vau vau